r e k l a m a

spot_imgspot_img

Strona głównaSample Page

Sample Page Title

Naturalnie pyszne są produkty od regionalnych wystawców, którzy od dziś do soboty (20-23 października) prezentują się w gliwickim CH FORUM.

Na ich stoiskach można kupić świeżą żywność, wytwarzaną według tradycyjnych receptur. Wśród wielu smakołyków są oscypki, wędliny, chleby i ciasta, a także rarytas kuchni kresowej – piróg biłgorajski, tj. pieczeń z kaszy gryczanej, białego sera i ziemniaków.

Na zimę przydadzą się kożuchy, a na ozdobę rękodzielnicza biżuteria. To także można znaleźć na jarmarcznych kramach w CH FORUM.
Materiał partnera

0 0 votes
Article Rating

ZOBACZ TEŻ

KOMENTARZE

Subscribe
Powiadom o
guest

0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments

AKTUALNOŚCI

KRYMINAŁKI