Niezmiernie miło jest nam Państwa zaprosić na pierwszą kolację degustacyjną, która odbędzie się w murach XVII wiecznego Spichlerza w Gliwicach.
Już 28 stycznia odbędzie się kolacja degustacyjna, podczas której Head Chef Łukasz Szymon Gamoń wraz z 5-cioma wyjątkowymi Szefami Kuchni zaprosi Państwa na kulinarną podróż w czasie: „Kuchnia średniowieczna – mięsna i postna”.
Kolacja składać się będzie z 7 dań, które wspólnie utworzą spójną całość. Do tego selekcja specjalnie dobranych alkoholi, które podkreślą wykwintność każdego z serwowanych dań. Całości dopełnią wyjątkowe klimatyczne wnętrza oraz atmosfera rodem z epoki.
Rezerwacje można składać pod numerem telefonu: 607-150-701, a także poprzez e-mail: [email protected]. Szczegóły wydarzenia dostępne są na stronie www.spichlerzgliwice.pl oraz na profilu fb.
Zapraszamy serdecznie!
Materiał partnera