Lody o smaku musztardy lub lody alkoholowe? Jak powstają?

Czy próbowaliście kiedyś lodów o smaku musztardy, mizerii lub lodów alkoholowych?

To zupełnie inne, ciekawe smaki, których nie znajdziecie nigdzie indziej. O tym jak powstają naturalne lody i skąd biorą się pomysły na nowe smaki rozmawiamy z Piotrem z lodziarni Lucky Lood.

Zobacz wideo na naszym Facebooku

Jak powstają lody naturalne?

Czy próbowaliście kiedyś lodów o smaku musztardy, mizerii lub lodów alkoholowych? To zupełnie inne, ciekawe smaki, których nie znajdziecie nigdzie indziej. O tym jak powstają naturalne lody i skąd biorą się pomysły na nowe smaki rozmawiamy z Piotrem z lodziarni Lucky Lood

Opublikowany przez infogliwice.pl – portal i telewizja Czwartek, 16 sierpnia 2018

guest

0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments